zaterdag 19 maart 2011

Expositie natuurfocus

Dit jaar (op 1 april) bestaat Natuurfocus alweer 5 jaar.
In die 5 jaar is ze uitgegroeid tot een volwassen vereniging met een groot aantal (op dit moment 113 leden) trouwe en actieve leden, die door het delen van kennis en ervaringen elkaar naar een steeds hoger niveau hebben gebracht. En dat nog steeds op dezelfde informele en gezellige wijze tijdens thema avonden en clubdagen, zoals dat 5 jaar geleden is begonnen.

In die 5 jaren hebben een relatief groot aantal leden hun foto’s, en daarmee ook onze vereniging, landelijk en zelfs internationaal onder de aandacht weten te brengen door het winnen van en/of het krijgen van eervolle vermeldingen bij prestigieuze fotowedstrijden van onder andere Grasduinen, Zoom en E&V. En daar zitten leden tussen die 5 jaar geleden amper een fototoestel in hun handen hadden gehad.

Om dit eerste jubileum met elkaar op grootse wijze te vieren en tevens het bestaan van onze prachtige vereniging nog eens landelijk onder de aandacht te brengen, heeft het bestuur en de activiteitencommissie van Natuurfocus de handen ineen geslagen en voor dit lustrumjaar een aantal jubileum activiteiten op het programma gezet.

De aftrap wordt gegeven met de unieke Natuurfocus Jubileum Foto Expositie van 19 maart t/m 25 april in (jawel, we doen het niet voor minder!) het Bezoekerscentrum van Nationaal Park De Hoge Veluwe.Alle leden zijn hiervoor opgeroepen om hun mooiste foto in te sturen met een onderwerp dat in de natuur van het park en haar directe omgeving voorkomt. Een aantal leden hebben gehoor gegeven aan deze oproep en in totaal 45 foto’s ingestuurd. Een kiescommissie heeft de foto beoordeeld en 15 foto's uitgekozen. Deze 15 foto’s, gedrukt op canvassen van een meter, vormen de expositie, die naar verwachting door duizenden bezoekers van het park bekeken zal worden.

Opening op 19 maart om 11.00 uur, exclusief voor leden van Natuurfocus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten