zaterdag 11 mei 2013

Stavoren

Een aantal weken gelden heb ik een workshop van Bas Meelker gevolgd. Het betrof een 2e deel van een workshop landschapsfotografie. Dan ben je bij Bas in goede handen. We hadden afgesproken in de oude haven van Stavoren. Na een bak koffie op het terras de haven verkend om leuke plekjes te te zoeken. Na het avondeten zijn we in het donker gaan fotograferen. Ook na zonsondergang sta je in het donker te fotograferen. Dab vraag je je af wat je eigenlijk aan het doen bent. Totdat je de resultaten thuis op de Mac ziet. Verbluffend. Hieronder staan wat foto's en ook een paar waarmee ik wat heb geƫxperimenteerd. Ben benieuwd naar jullie mening.

2 opmerkingen:

  1. Niemand met een opmerking? Tjonge het moet niet gekker worden. Bij deze; fraaie experimenten vind ik dit. Foto 4 vind ik het mooist maar zijn variant nummer 5 heeft zijn eigen charme. Geslaagd experiment dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Persoonlijk vindi k foto 5 ook het mooist, dit omdat de kleuren hier mooi naar voren komen, waarbij foto 1 ook erg goed gelukt is, met de weerspiegelingen in het water.

    BeantwoordenVerwijderen