zondag 19 februari 2012

Kruiend IJs

De dooi is inmiddels weer goed ingezet en door de strenge vorst van de laatste tijd heb je weer kans op kruiend ijs. Ik hoorde dat Urk erg druk was, dus ik ben meer omhoog gegaan richting Stavoren.

Ik zag in de verte al wat ijsheuvels, maar ik moest eerst even uitzoeken hoe daar te komen.
Bij Stavoren haven ben ik de dijk op gegaan en daarachter leek het wel Ijsland wonderland.
De zon liet zich eigenlijk niet zien, en soms werd het even heel zwaar donker bewolkt. Hier 3 foto's en later misschien meer foto's op mijn website.
4 opmerkingen:

 1. Erg fraai Mark. Wat dat betreft woon je aan de goede kant van het land.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat me zo opvalt op de kruiende ijsfoto's dat er nergens mensen op staan, terwijl het toch heel druk was op al de drie de plaatsen in het land die er dit jaar bekent om staan..?? ik heb ze niet zonder kunnen nemen, en tot zons ondergang er geweest..;-)

  De foto's heb je mooi weten te maken

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de reacties,

  @Ivonne- ik ben bij de haven van Stavoren omhoog gegaan. Er stonden veel mensen vlak achter de dijk, ik ben toen een heel stuk naar rechts gelopen waar toen bijna niemand was. Daar kon rustig mijn gang gaan en als er al wat mensen in buurt waren, heb ik gewacht totdat ze uit beeld waren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's Mark. Zat er ook aan te denken om er heen te gaan, maar is wel 2uur rijden... Denk dat nu het mooier er wel af is

  BeantwoordenVerwijderen