zondag 15 januari 2012

Buizerds ipv zeearenden

In de week van 2 januari zijn Ronald en ik wederom afgereisd naar voormalig Oost Duitsland. Het doel was weer om de zeearenden vanuit de schuilhutten te fotograferen. Na zoveel pogingen zou het toch een keer moeten lukken. Zou je denken. Iedereen weet nog wel wat voor weer het was in die week. Dat was het in oost Duitsland ook.Veel regen en wind. We weten niet of het door het weer kwam, maar we hebben geen zeearend gezien. Wel de nodige hachelijke momenten meegemaakt. Op de laatste dag waren we bang dat we met hut en al zouden weg waaien, maar gelukkig had Fred de juiste Duitse mentaliteit en was de hut onverwoestbaar.Tussen de buien en het waaien door, hebben we in elk geval wel andere vogels kunnen vastleggen. Waaronder de buizerds in fraaie vlucht opnames. Verder kwamen de raven en de bonte kraaien ook weer voorbij. Daarnaast een vos en een paar ree├źn op afstand. Tja, het betekent wel dat we nog een keer die kant op moeten. Hoe vervelend dat ook is:)

3 opmerkingen:

 1. De buizerds zien er in ieder geval heel mooi uit. En er moet altijd iets te wensen overblijven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jerry,

  Lijkt me best balen als je je voorgenomen 'doel' niet haalt. Vind de buizerd foto's anders wel erg fraai geworden; met name de tweede opname!

  Groeten, Robert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat jullie je oorspronkelijke reisdoel niet hebben kunnen verwezenlijken staan deze buizerds en wel zeer fraai op. Toch de moeite waard geweest....

  BeantwoordenVerwijderen