zaterdag 10 juli 2010

Expositie Natuurfocus in Haaksbergen

Kent je dat? Je hebt eindelijk je favoriete fototoestel aangeschaft, trekt ermee de natuur in, maar dan vallen de eerste resultaten nogal tegen. Want of je het nu hebt over een kleine compactcamera of een complexe spiegelreflex, bij het maken van natuurfoto's komt veel meer kijken dan alleen maar richten en klikken. Om tot betere prestaties te komen is de fotografieclub Natuurfocus opgericht. Dat is een gezelschap van amateurfotografen, die elkaar de fijne kneepjes van het vak meester maken.
In het IVN-clubhuis op de heemtuin aan het Dievelaarslaantje te Haaksbergen wordt zondag 11 juli een expositie geopend, waar de resultaten te zien zijn van leden van de fotoclub Natuurfocus. De expositie duurt tot zondag 7 augustus. Als je daar naartoe gaat neem dan vooral de eigen camera mee. In de heemtuin is veel te zien, dat zich uitstekend laat fotograferen.

De heemtuin is geopend op zondagmiddag van 14-17 uur, dinsdagmiddag van 13.30-16 uur, woensdagavond van 19-21 uur en zaterdagmorgen van 9.30-12 uur
Groeten,
Jerry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten