zondag 7 augustus 2011

Hoge Veluwe: de varkens

Varkens op de Hoge Veluwe. Voorstanders en tegenstanders. Ik ben een voorstander. Prachtige beesten vind ik het. Ben 1x in het verleden in de gelegenheid gesteld om ze te fotograferen. Vorige week is het binnen het Nationaal Park de Hoge Veluwe me nog een keer gelukt.



Maar gelukkig waren de jongen ook nog aanwezig. De pyjama's zoals ze ook wel worden genoemd. De pyjama's die er er vorige week bij waren hadden geen pyjama meer aan. Helaas waren ze al wat ouder, maar ben er niet minder blij mee dat ik ze heb vast kunnen leggen.



Aan de Wildbaanweg werden de edelherten alweer gevoerd. Zal de voorbereiding voor de bronst zijn en de betalende bezoeker wil in vakantietijd dieren zien, dus daar wordt voor gezorgd. gelukkig was het niet zo druk als bij de bronst, waardoor je toch wel gelegenheid en rust hebt om wat mooie foto's te maken.



Ondanks dat ik op de Veluwe ben geboren (ben een import Tukker met Twentse roots), kwam ik in het verleden weinig in dit fraaie gebied. Elke keer verrassend als je er bent.

2 opmerkingen:

  1. Fraaie opnames Jerry, ik hoop altijd nog een keer op een ontmoeting met een Zwijn. Groet Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groot gelijk dat je het park even hebt aangedaan en je hebt er weer een paar fraaie foto`s aan overgehouden. Vooral de pyjama is mooi.

    BeantwoordenVerwijderen